Aanvraag NIE / Residentie / Inschrijving Gemeente / School


Aanvraag NIE

Wij spreken Nederlands en assisteren u in uw eigen taal door, langs en over taalbarrières en de Spaanse bureaucratie. Betrouwbaar, efficiënt en doortastend regelen we uw verhuizing, begeleiden we u naar een nieuw thuis aan de Costa del Sol door het zoeken van passende accommodatie, een school voor de kinderen, medische faciliteiten etc. Wij regelen de benodigde immigratieformaliteiten en documentatie, zoals NIE nummer, residentie (Certificado registro ciudano de reunión europea) en inschrijving bij uw gemeente (patronal).

 

NIE Nummer


Het NIE nummer is nodig bij het aanvragen van een bankrekening, het kopen of huren van een huis, het afsluiten van een verzekering, het aansluiten van telefoon en internet, etc. Kortom zonder een NIE is het voor een buitenlander niet mogelijk om officieel in Spanje te wonen.

 

Residentie of “Certificado registro cuidano de reunion europea”


Deze dient u aan te vragen bij de Nationale politie, wanneer u minimaal 3 maanden in Spanje verblijft of resident wil worden.

 

Inschrijving in een gemeente in Malaga


Als u zich in Nederland uitschrijft betekent dit niet dat u automatisch wordt ingeschreven in de gemeente waar u in Spanje gaat wonen. U dient zelf naar het gemeentehuis te gaan en zich in te schrijven.

 

Aanmelden van uw kinderen op school in de provincie Malaga


Wij kunnen met u meegaan om uw kinderen aan te melden op school.

 

Neem contact met ons op voor assistentie, bel 00 34 637 463 005 of schrijf naar contact@tulipanmalaga.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.